Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vitaneed Srl
Membru Gratuit
4 stars: Foarte bun 4.44 din 9 pareri
Supliment alimentar Immunextra, fructe & legume cristaline
92 lei
Brand
Magmaxx
Cod produs
5999860178019
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cristale de Fructe si Legume Immunextra pentru un sistem imunitar puternic cu efecte antivirale mari!

Produsul de succes "Immunextra" a fost imbunatatit avand in vedere situatia actuala pentru a obtine o actiune antivirala mai mare. Am adaugat ingrediente, cum ar fi macese si flori de soc la produs. Efectele acestor plante au fost folosite in medicina populara de secole.

Superconcentratul fructe si legume cristaline este super delicios, se dizolva instant in gura datorita faptului ca ingredientele deja se afla intr-o stare de pre-digestie, deci au fost transformate in micro-fibre.

Ingrediente: sfecla, macese, flori de soc, maltodextrina (antiaglomerant natural din porumb), merisorul, boabele de soc, visinele, zmeura, morcov, ananasul, strugurii rosii, afinele, coacaze negre, catina, marul, portocala. Intr-o sticluta de 90g se regasesc proprietatile a aproximativ 8-12 kg de fructe si legume.

Cristalizarea fructelor si a legumelor difera de alte tehnologii in faptul ca ingredientele raman crude, nu sunt tratate termic nici cu temperatura inalta (pasteurizare), nici cu temperatura scazuta (liofilizare - uscare prin congelare), astfel gustul original, culoarea si marea majoritate a vitaminelor, a macro- si microelementelor si a ingredientelor biologice active sunt pastrate, in forma concentrata.

A nu se lasa produsul la indemana copiilor deoarece vor consuma indata toata portia familiei! :)

Mod de administrare: Pentru adulti 1-2 lingurite/zi (2-3g), copii 1 lingurita/zi (1-2g) inainte de masa. Pentru a asigura cea mai buna absorbtie este preferabil sa se consume ca atare, deoarece prin mucoasa gurii ajunge direct in sange. Se poate presara (adauga) si pe mancare sau se poate dilua in apa
Din Gura in Gura