Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vitaneed Srl
Membru Gratuit
4 stars: Foarte bun 4.44 din 9 pareri
Crema cu venin de albina pentru dureri de artroza Apitox
80 lei
Brand
Prisma Natural
Cod produs
8437010199356
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Crema cu venin de albine Apitox este un preparat analgezic si antiinflamator de top cu un continut de ingrediente active foarte complex, astfel incat poate fi de ajutor in reducerea durerilor musculare, afectiunilor articulare si reumatice si inflamatiei.

Ingredientele naturale ale Cremei cu venin de albine Apitox includ: venin de albine, extract de gheara diavolului, extract de miere, sulfat de condroitina, glucozamina, salicilat de metil, mentol.

La ce tip de afectiuni se foloseste Crema Apitox?

Vanatai, inflamatii, entorse, crampe musculare, lumbago, intinderea ligamentelor, uzura cartilajului, poliartrita reumatoida, sciatica, dureri de spate, tendinite, infectii locale si dureri cauzate de leziuni sportive. Pe langa problemele enumerate, desigur, poate fi aplicata si la alte afectiuni locomotorii!

Crema antiinflamatoare si analgezica Apitox patrunde in muschi si tesuturi, ingredientele active ajungand direct in zona inflamata. Crema este racoritoare, cu textura usoara, se absoarbe rapid. Ingredientele active actioneaza in zona dureroasa. Este o crema antiinflamatoare si linistitoare care imbunatateste circulatia sangelui in muschi.

Ingrediente:

- Veninul de albine: cunoscut si sub numele de Apitox, derivat din limba latina apis (albina) si toxina din limba greaca (otrava). Veninul de albine este unul dintre cei mai eficienti agenti naturali cunoscuti ca antiinflamatori si analgezici. Veninul de albine este alcatuit din aproape 30 de substante biologic active, dintre care multe sunt practic imposibil de sintetizat. Principalele sale componente antiinflamatoare sunt melittina, apamina, adolapina, fosfolipidaza, hialuronidaza. Astazi, veninul de albine este utilizat pe scara larga pentru a preveni si trata artrita, reumatismul, lumbago, inflamatii, artroza si alte tulburari locomotorii degenerative. In plus, veninul de albine are un efect de lunga durata atunci cand este aplicat local si reduce semnificativ durerea musculara, amelioreaza entorse, vanatai, intinderi ale ligamentelor si leziuni sportive generale.

- Sulfat de condroitina: „lubrifiantul” perfect pentru articulatii si cartilaje, o componenta majora a cartilajului. Are o capacitate excelenta de legare a apei, asigurand astfel elasticitatea cartilajului. In cazul bolilor articulare, continutul de sulfat de condroitina al cartilajului scade semnificativ, reducand elasticitatea si provocand degenerarea cartilajului iar functia articulara scade. Sulfatul de condroitina poate contribui la cresterea sintezei de proteoglican si colagen, poate creste productia de acid hialuronic. Prin folosirea acestuia, uzura suplimentara a cartilajului poate fi redusa sau chiar eliminata. Sulfatul de condroitina poate ajuta la mentinerea sanatatii articulatiilor, la inbunatatirea oaselor deteriorate, la reducerea durerilor si inflamatiilor articulare. Intareste cartilajul, mareste elasticitatea tesuturilor conjunctive.

- Glucozamina: La fel ca sulfatul de condroitina, sustine cartilajul din articulatii. Persoanele care depun efort fizic mare, persoanele supraponderale si sportivii sunt mai predispusi sa dezvolte deteriorari ale cartilajului articular. Glucozamina previne deteriorarea ulterioara a cartilajului, oferindu-i o anumita „lubrifiere”: fiecare molecula de glucozamina ajuta la alimentarea cu apa a tesutului cartilajului prin legarea a trei molecule de apa, incetinind astfel procesul de uzura a cartilajului la pacientii cu artrita. Simptomele inflamatorii-dureroase pot scadea, iar cartilajul deteriorat se poate regenera sau re-forma treptat.

- Extract de gheara diavolului: Are un efect antiinflamator, analgezic si ajuta la ameliorarea umflaturii. Scade rigiditatea musculara, articulara si crampele musculare, astfel ajutand la o miscarea nedureroasa. Improspateaza corpul, elimina oboseala. Gheara diavolului utilizata in creme si geluri se foloseste mai ales pentru dureri de spate, boli reumatice, tendinite (de ex. Cot de tenis), lumbago, sciatica, uzura cartilajului.
Din Gura in Gura