Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vitaneed Srl
Membru Gratuit
4 stars: Foarte bun 4.44 din 9 pareri
Supliment alimentar Cesoramin, vitamina C lichida lipozomala
99 lei
Brand
Life Spirit
Cod produs
1234568
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Life Spirit Cesoramin are o biodisponibilitate remarcabila de aproximativ 96%, ceea ce este o alegere buna si economica. O sticla de 250 ml contine 50.000 mg de vitamina C lipozomala, pe langa uleiul de seminte de in, MSM, L-arginina si vitamina E in forma lipozomala.

Doza zilnica de vitamina C lipozomala din Cesoramina contine 1.000 mg de vitamina C, din care se utilizeaza 960 mg! O sticla este suficienta pentru 50 de zile.

Dozele mari de vitamina C pot fi justificate:

- In timpul gripei si racelilor, pentru a evita infectiile respiratorii.
- In special pentru pacientii cronici respiratori si cardiaci.
- In timpul exacerbarilor acute ale bolilor cronice.
- In timpul recuperarii din boli acute si cronice.
- In timpul afectiunilor maligne (in pregatirea, in sprijinul sau in sprijinul tratamentului.)
- Pentru fumatori, pentru a compensa incarcatura crescuta de radicali liberi.
- Pentru locuitorii adulti ai oraselor mari, compensind incarcatura crescuta de radicali liberi (poluarea aerului, consumul de alimente conservate etc.).
- Intr-o faza a vietii dificila fizic si psihic.
- In cazul unui stil de viata stresant in mod constant.

Alte superingrediente active ale cesoraminei lipozomale vitaminei C:

- MSM (metilsulfonilmetan) este un compus organosulfurat care este prezent in toate organismele vii ca o sursa semnificativa de sulf. Sulful este un bloc de enzime, anticorpi, aminoacizi. Poate avea o serie de beneficii pentru sanatate, cum ar fi artrita, alergiile, mentinerea functiei pulmonare, migrenele, unele probleme ale pielii si problemele stomacale si digestive.
- Vitamina E este un puternic antioxidant liposolubil, care in acest caz completeaza proprietatile antioxidante solubile in apa ale vitaminei C.
- L-arginina este un aminoacid esential conditionat pe care corpul nostru il poate produce doar in anumite conditii - de cele mai multe ori in cantitati insuficiente. Efortul fizic si sportul cresc nevoia, in timp ce stresul fizic si psihic reduce productia acestuia.
- Uleiul de in este un antioxidant natural. Mai mult de jumatate din acizii grasi omega-3 sunt acid alfa-linolenic. Sursa bogata de vitamine si minerale: beta-caroten, zinc, fier, vitamine B si vitamina C, magneziu.
- Lecitina de soia serveste ca aliment pentru celulele nervoase ale creierului.

Productia lipozomala inseamna ca particulele de ingrediente active sunt ambalate individual intr-un invelis cu o structura similara membranelor biologice ale organismului. Acest lucru ofera protectie ingredientelor active si, fiind asemanatoare cu peretii si membranele celulare, se dizolva neingradit in celulele tinta. Fata de, capacitate de absorbtie a vitaminei C normale care este de aproximativ 240 mg/24 ore, cantitatea care depaseste aceasta valoare este neutilizata fiind eliminata din organism prin urinare, la vitamina C lipozomala 96% din ingredientele active se absorb in celulele tinta.
Doza zilnica de vitamina C lipozomala din Cesoramina contine 1.000 mg de vitamina C, din care se utilizeaza 960 mg.
Din Gura in Gura